2016. április 9., szombat

Lépj be az Emberség Játszótérre és érezd jól magad!



Az Emberség Játszótér egy olyan hely, ahol mindenféle érdekes játékot találhatsz magadnak, jól szórakozhatsz és közben új dolgokat tudhatsz meg a világról. Reméljük, hogy van a kínálatban, a te ízlésednek megfelelő dolog is. Nézz körül, a választék széles: akció, kaland, logikai, quiz, stratégiai, szerepjáték.

Hogy mi alapján kerül valami a Játszóterünkbe? Több kell, hogy legyen mint egy "sima" játék, akarjon mesélni, mondani, közölni valamit az emberekről, a világ nagy dolgairól. Olyanokról van nálunk szó, mint a gyermekjogok, a másság, a tolerancia, a multikulti. Ezek elsőre csúnyának, érthetetlennek, esetleg elcsépeltnek tűnnek, de szerintünk fontos, hogy tudjuk mi zajlik körülöttünk és ennek nincs jobb módja, mint egy jópofa játék.

A játékok egy része saját fejlesztés, egy része az internetről van összegyűjtve, a kínálat pedig hetente frissül. Kérünk is, hogy ha van ötleted, ismersz valami jó játékot, vagy te kitaláltál valamit, akkor keress meg minket, írj nekünk, kommentelj!  

Ha tetszett az oldal, akkor mutasd meg barátaidnak, iskola társaidnak, tanáraidnak, kollégáidnak, bárkinek akit érdekelhet és szívesen játszik.

Induljon a PIRGIPÖRGI!


Az Emberség Játszótér az EGT/Norvég Civil Támogatási Alap támogatásával valósult meg 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése